Meer resultaten voor speelgoed van het jaar

 
 
speelgoed van het jaar
Speelgoed van het jaar Lobbes.nl.
Speelgoed van het Jaar 2015. Ieder jaar komt er veel nieuw speelgoed op de markt. Hoe vind je tussen al die duizenden nieuwe artikelen de leukste en mooiste juweeltjes om mee te spelen? Juist via de Speelgoed van het Jaar-verkiezing! Hier worden de genomineerde artikelen voorgesteld die goed scoren op een aantal criteria Is het geschikt voor de leeftijd Sluit het aan bij de interesse van het kind? Is het na 1 keer spelen nog steeds leuk? Hoe zit het met de prijs/kwaliteit-verhouding? Bekijk hier alle genomineerden van Speelgoed van het jaar 2015 op een rij!
Dit is het speelgoed van het jaar De Standaard.
Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. Een reuzenrad van Playmobil de vuurtempel van Lego en een detectivespel van Ravensburger zijn woensdag door de consumenten in het Speelgoedmuseum van Mechelen verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2014. Bij de verkiezingen vielen in elf categorieën items in de prijzen. Scotland Yard Master van Ravensburger is een bordspel waarbij een onzichtbare misdadiger op een kaart van Londen de Scotland Yard de Londense politie probeert te ontvluchten. Playmobil laat in het groot draairad met kleurrijke verlichting zijn poppetjes genieten van de kermissfeer en de Phoenix Vuurtempel van Lego Chima is een ingenieus bouwwerk dat zich in een handomdraai laat omtoveren tot vuurspuwende draak. De verkiezing van Speelgoed van het Jaar was dit jaar aan haar vijftiende editie toe.
Dit spelletje wint prijs Speelgoed van het Jaar Het Nieuwsblad.
15/10/2015 om 2022 Bron BELGA. De denkpuzzel Drie Kleine Biggetjes heeft de prijs Speelgoed van het Jaar gewonnen in de categorie Speelgoed eerste leeftijd. De prijzen werden woensdag in Brussel uitgereikt. Nieuwkomer dit jaar was de prijs van de persjury voor het Beste Speelgoed van 2015 die over al de categorieën heen één favoriet kiest en ook daarbij schoot Drie Kleine Biggetjes de hoofdvogel af. In de categorie Jongensspeelgoed won Hovertech. Het Nederlandse speelgoed Flipsies Sandy Droomhuis/Luxe yacht kreeg de eerste prijs in de categorie Meisjesspeelgoed. In de categorie Constructiespeelgoed ging Magformers 30 met de eerste prijs aan de haal.
Speelgoed van het Jaar Ontdek jouw perfecte spel! Gezelschapsspel.info.
De Kolonisten van Catan. Dit is het Kolonisten van Catan bordspel versie 2012. Het artwork is volledig vernieuwd t.o.v. de vorige versie nieuwe layout voor de landschapstegels en de grondstof en ontwikkelingskaartjes. De speelstukken hebben meer vorm gekregen maar zijn nu vervaardigd uit plastic. De spelers zijn ontdekkingsreizigers die het eiland Catan koloniseren. Ze zoeken plaatsen op het eiland die rijk zijn aan kostbare grondstoffen. Daar bouwen ze straten en dorpen die later kunnen uitgroeien tot steden.
7 keer Speelgoed van het Jaar België.
Het pleit in ieder geval voor de jury van Speelgoed van het Jaar in België dat de meeste SmartGames die de afgelopen jaren een onderscheiding kregen nog steeds op de markt zijn. In een tijdperk waar alles vol electronica gestopt wordt en snel en blits moet zijn is het dus een niet-evidente keuze om SmartGames deze onderscheiding te geven. Alvast bedankt zou ik zeggen en tot volgend jaar. Speelgoed vh Jaar België. Speelgoed vh Jaar België. Speelgoed vh Jaar België. Speelgoed vh Jaar België. Speelgoed vh Jaar België.
Nominaties Speelgoed van het Jaar 2015.
Nominaties Speelgoed van het Jaar 2015. Geplaatst op 8 July 2015. De nominaties voor Speelgoed van het Jaar 2015 zijn weer bekend gemaakt en vanaf eind augustus start de verkiezing waar ouders kinderen en een deskundige jury de speelgoedartikelen zullen testen en beslissen welk speelgoed zich dit jaar Speelgoed van het Jaar mag noemen. Hieronder per leeftijdscategorie in willekeurige volgorde de nominaties. Categorie A 0 t/m 3 jaar. Vrolijke vriendjes Magisch Speelhuis VTech. Nijntje stoelendans Identity Games. Johnny Jungle Plane WOW Toys InMarkt Products. Fisher Price Dansende BeatBo Mattel.
Speelgoed van het Jaar verkiezing van start Bordspeler.nl.
Je bent hier Home / Nieuws / Speelgoed van het Jaar verkiezing van start. Speelgoed van het Jaar verkiezing van start. 15 september 2016 Door Erwin. Van donderdag 15 september tot en met zondag 6 november 2016 is de stembus van de Speelgoed van het Jaar verkiezing geopend. In elk van de zes leeftijdscategorieën zijn vijf producten genomineerd waaruit per categorie één winnaar wordt gekozen. De via de website www.speelgoedvanhetjaar.nl uitgebrachte stemmen bepalen voor 50% de uitslag stemmen van de verschillende hulpjurys tellen voor 35% mee en de resterende 15% wordt op 18 september gevuld tijdens de Speeldag in Hoorn. Op woensdag 9 november worden de winnaars bekendgemaakt.
Speelgoed van het Jaar stem en win! Goliath Nederland.
Speelgoed van het Jaar stem en win! Stem tot en met 1 november op jouw favoriete speelgoed en bepaal mee welke artikelen worden uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar. Door te stemmen en de vraag goed op te lossen maak je ook nog eens kans op fantastische prijzen! Goliath is genomineerd met maar liefst 3 producten. Kakelspektakel is een kakelgek gebarenspel met een rubberen kip!
Dit is het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2016! TrotseMoeders magazine voor moeders door moeders.
Dit is het genomineerde Speelgoed van het Jaar 2016! Karina Ahles Frijters 28 juni 2016 Nieuws Speelgoed van het Jaar. Hoe gaat de nominatie bepaling voor Speelgoed van het Jaar eigenlijk? Waar letten juryleden op en hoe beoordelen ze speelgoed. Dit jaar was ik voor de tweede keer lid van de vakjury die het ingezonden speelgoed moest beoordelen en nomineren voor Speelgoed van het jaar lees hier mijn verslag. Vandaag mag ik officieel bekend maken welk speelgoed in welke leeftijdscategorie genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2016.
Speelgoed van het Jaar kidswelkom.
Elk jaar opnieuw is het voor ouders een hele uitdaging om het juiste speelgoed voor hun kroost uit te kiezen. Daarom geef ik jullie graag een overzicht van het Speelgoed van het Jaar dat gisteren bekend gemaakt werd en waarbij KidsWelkom in de jury zat. Er is voor elk wat wils van stimulerende activiteiten voor de allerkleinsten over gezelschapsspelletjes tot hightechproducten. Gisteren woensdag 14 oktober werden de awards voor het Speelgoed van het Jaar voor de zestiende keer uitgereikt. De verkiezing is een initiatief van de Belgische Speelgoedfederatie en wordt toegekend volgens een principe van totale niet-commerciële transparantie.
Dit is het Speelgoed van het Jaar 2013 Baby 1 jr 3 6 mnd Zappy Ouders.
Welkom bij Zappy Ouders! Een momentje je wordt ingelogd. Dit is het Speelgoed van het Jaar 2013. Nu Sinterklaas al staat te trappelen om langs te komen is het Speelgoed van het Jaar verkozen. Een professionele jury van vakmensen en journalisten ging op zoek naar het beste speelgoed van 2013 en dit zijn de resultaten. Lees hier meer over. speelgoed van het jaar. Een happy baby in 3 stappen Lekker baden goed verzorgen en nog een zalige massage voor je mini-me in drie stappen zorgt dat verzorgingsmomentje voor een blije baby! Help mijn kleintje huilt!
Speelgoed van het jaar 2015 Mens en Samenleving Ouder en gezin.
De vakjury bestaat uit journalisten inkopers en deskundigen. Het speelgoed wat gekozen wordt krijgt het logo van deze verkiezing. Winnaars van het speelgoed van het jaar 2015. Winnaar 0 t/m 3 jaar Het Vtech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis. Het VTech Vrolijke Vriendjes Magisch Speelhuis bevat drie verdiepingen en een tuin.Ga op ontdekking en plaats Sofie of een ander vrolijk vriendje op één van de zeven Magic Points voor volop interactief speelplezier. Winnaar 4 5 jaar Drie kleine biggetjes. Dit puzzelspel is ideaal voor de handjes van jonge kinderen met 3 grote stevige puzzelstukken. Help de biggetjes hun huis bouwen maar pas op voor de boze wolf!

Contacteer ons